SocialZebra: “Little things make big days”

SocialZebra is een bedrijf dat strategisch advies geeft aan bedrijven op gebied van online en social media. Het bedrijf wordt gerund door Leila Mulder, strateeg en eigenaresse. Leila omschrijft zichzelf als gedreven, ambitieus, gelukkig en vernieuwend. Ze is altijd op zoek naar nieuwe trends en heeft aandacht voor details zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. SocialZebra is momenteel werkzaam voor A-merken als New York Color, Miss Sporty, Sally Hansen, VIVA, longfonds en diverse gemeentes.

De grootste uitdaging voor klanten van SocialZebra is het vertellen van hun verhaal. Met name een verhaal vertellen op een geïntegreerde manier op de juiste kanalen, in de juiste vorm. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk om successen te meten. Volgens Leila heeft elk bedrijf een bepaalde kracht: “Mijn kracht ligt op strategisch vlak. De kracht van Tracebuzz ligt op het gebied van monitoring en het inzichtelijk maken van statistieken. Anno 2015 kun je als bedrijf niet alles meer alleen. Ik geloof dat je dat ook niet meer moet willen.” Het is veel beter krachten te bundelen zodat iedereen in zijn eigen kracht kan acteren. Wat levert dat op? Een beter eindresultaat en dus een blijere klant! Daar gaat het uiteindelijk om.

Dat een monitoringstool goed moet zijn, is een randvoorwaarde, dat spreekt voor zich. Voor Leila is het gebruiksgemak van een tool van doorslaggevend belang, “want hoe goed een tool ook is, als je er niet eenvoudig mee kan werken heb je er uiteindelijk niets aan.” Volgens Leila voldoet Tracebuzz aan deze criteria. “Op eenvoudige wijze haal je alle statistieken en gegevens naar voren, leg je verbanden en maak je grafieken en diagrammen.” Op die manier wordt het rapporteren eenvoudiger voor SocialZebra, maar ook voor de klant. “Uiteraard moet het voor de klant allemaal zeer begrijpelijk zijn!”

Leila is zeer enthousiast over de samenwerking met Tracebuzz. Zij noemt Tracebuzz “professioneel en flexibel, erg prettig om mee te werken. Door de flexibiliteit kunnen ze snel schakelen en dat is voor sommige projecten erg prettig.” Ook is het zeer prettig dat Tracebuzz in staat is de tool relatief snel aan te passen aan de wensen van haar klanten. “Dat bewijst haar betrokkenheid.”

Key Points

  • Rapporteren op een eenvoudige manier
  • Professioneel en flexibel
  • Tracebuzz wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren
BEKIJK ONZE ANDERE KLANTCASES